Error message

  • Notice: Undefined index: nl in lang_dropdown_language_switch_links_alter() (line 457 of /data/sites/web/oneboutiquebe/www/sites/all/modules/lang_dropdown/lang_dropdown.module).
  • Notice: Undefined index: nl in lang_dropdown_language_switch_links_alter() (line 458 of /data/sites/web/oneboutiquebe/www/sites/all/modules/lang_dropdown/lang_dropdown.module).
  • Notice: Undefined index: fr in lang_dropdown_language_switch_links_alter() (line 457 of /data/sites/web/oneboutiquebe/www/sites/all/modules/lang_dropdown/lang_dropdown.module).
  • Notice: Undefined index: fr in lang_dropdown_language_switch_links_alter() (line 458 of /data/sites/web/oneboutiquebe/www/sites/all/modules/lang_dropdown/lang_dropdown.module).

One boutique, voor vrouwen die durven!

Het leven is een feest, en wij zijn er om je te kleden. Voor elke gelegenheid zoeken we samen met jou naar de perfecte outfit. Waar wij voor staan? Orginaliteit, betaalbaarheid en kwaliteit. De combinaties en wekelijkse leveringen van onze collecties zorgen voor een luxe, maar betaalbare, merkenbeleving. De kleurrijke en uitgesproken stijlen zijn perfect voor vrouwen die graag spelen met samenstellingen, voor vrouwen die durven! 

Een ruim assortiment en styling op jouw maat

Je vindt ons in het hart van de oudste stad van België, Tongeren! Op wandelafstand van de grote markt vind je onze kleine zaak met een groot assortiment aan betaalbare en kwaliteitsvolle merken. 

Heb je een vraag ? Nood aan advies ? Een party emergency waardoor je snel een leuke outfit nodig hebt ? Twijfel dan niet om langs te komen of ons online te contacteren ! We staan met alle plezier klaar om jou te helpen .

Shop via onze sociale media

Zie je iets op de website verschijnen dat gewoon in je kleerkast moet hangen, maar heb je de tijd niet om langs te komen? Geen probleem! Vanaf nu verzenden we namelijk ook. Contacteer ons via Facebook, Instagram of mail en we helpen je zo verder.

Extra leuk, voor de Tongenaren is de verzending gratis!

Het ONE Boutique team
Isabelle en Kim