Error message

  • Notice: Undefined index: nl in lang_dropdown_language_switch_links_alter() (line 457 of /data/sites/web/oneboutiquebe/www/sites/all/modules/lang_dropdown/lang_dropdown.module).
  • Notice: Undefined index: nl in lang_dropdown_language_switch_links_alter() (line 458 of /data/sites/web/oneboutiquebe/www/sites/all/modules/lang_dropdown/lang_dropdown.module).
  • Notice: Undefined index: fr in lang_dropdown_language_switch_links_alter() (line 457 of /data/sites/web/oneboutiquebe/www/sites/all/modules/lang_dropdown/lang_dropdown.module).
  • Notice: Undefined index: fr in lang_dropdown_language_switch_links_alter() (line 458 of /data/sites/web/oneboutiquebe/www/sites/all/modules/lang_dropdown/lang_dropdown.module).
  • Herfst- en wintercollectie 2017

Herfst- en wintercollectie 2017

Dit seizoen straalt warmte en gezelligheid uit. Het kleurenpalet van de herfst, in combinatie met vrouwelijke snits domineren deze collectie.

Dit seizoen krijg je de hoofdkleuren van de herfst te zien. Denk aan oranje en okergele vallende blaadjes. Het groen van de dennenbomen of het blauw van de stromende rivieren. De volledige collectie straalt warmte en gezelligheid uit. Net zoals de seizoenen.
Durven mag! Pak uit met een leuke print, een opvallende combinatie van de kleuren of een unieke snit. Jezelf zijn is de boodschap!