Error message

  • Notice: Undefined index: nl in lang_dropdown_language_switch_links_alter() (line 457 of /data/sites/web/oneboutiquebe/www/sites/all/modules/lang_dropdown/lang_dropdown.module).
  • Notice: Undefined index: nl in lang_dropdown_language_switch_links_alter() (line 458 of /data/sites/web/oneboutiquebe/www/sites/all/modules/lang_dropdown/lang_dropdown.module).
  • Notice: Undefined index: fr in lang_dropdown_language_switch_links_alter() (line 457 of /data/sites/web/oneboutiquebe/www/sites/all/modules/lang_dropdown/lang_dropdown.module).
  • Notice: Undefined index: fr in lang_dropdown_language_switch_links_alter() (line 458 of /data/sites/web/oneboutiquebe/www/sites/all/modules/lang_dropdown/lang_dropdown.module).
  • MICROTREND: Tetra

TETRA TREND

Luchtig, ultra-vrouwelijk en oh zo speels.. de tetratrend is here to stay deze zomer! 

Tetra kenden we vroeger allemaal voor babykleding, maar nu raakt de stof ook bekender bij de modemerken. Het is luchtig, perfect voor de zomer dus, mooi en origineel. Daarnaast is het ook nog eens enorm zacht, win-win dus. 

Onze favoriet? De Liatris jurk van ons nieuwste merk, Another Label.
De riem zorgt voor een mooi detail en accentueert je middel op een flatterende en subtiele manier. Verkrijgbaar van XS tot en met L €90,00

SHOP HIER!