• 2021: nieuw jaar betekent nieuwe merken!

Elk seizoen gaan we op zoek naar de perfecte stuks en collecties. Na 2020 voelden we dat het tijd was voor verandering. Wat dat betekent? Nieuwe merken! Voor ons zijn kwaliteit, stijl en originaliteit en must en deze 4 nieuwe merken hadden ze allemaal. 

1. SELECTED FEMME 
SELECTED femme is een Deens merk die de vrouw van nu op de eerste plaats zet. Ze focussen zich op het gebruik van de beste materialen en het ontwikkelen van modieuze maar toch draagbare collecties. De collectie gaat van een XS tot en met een XXL. 

2. SIMPLE Amsterdam
SIMPLE is een Amsterdams modelabel die moderne designs omtovert tot high quality collecties die tijdloos is. De materialen die ze gebruiken zijn allemaal natuurlijk en het label wordt voor 80% in Europa gerealiseerd.
SIMPLE in 3 woorden? Comfortabel - Modieus - Tijdloos
SIMPLE gaat van een XS tot en met een XL 

3. ANOTHER LABEL Amsterdam
Another label is jong, vrouwelijke modelabel die op een originele manier omgaat met de trends van nu. Another label focust zich op jongvolwassenen die graag kwalitatieve en modieuze stuks willen voor de juiste prijs. 

4. COSTA MANI
Een Deens modelabel voor de moderne vrouw. Ze staan bekend om hun prints en en unieke kleurencombinaties. Hun regel? Er zijn geen regels! De pasvorm is voor hun een focuspunt zodat iedereen zich goed voelt in een outfit van COSTA MANI